11
 

Το Teatro Angelico παρουσιάζει για τη φετινή χρονιά, την κουκλοθεατρική παράσταση «Ο μικρός… μεγάλος πρίγκιπας» με κούκλες μαρότ και ανθρωπίνων διαστάσεων, βασισμένη στην ιστορία του "Μικρού Πρίγκιπα" του Αντουάν ντε Σαιντ-Εξυπερύ.

Η πρεμιέρα θα δοθεί την Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2014, στις 18:00 στο Πάρκο της Ακρόπολης σε συνεργασία με τον Δήμο Στροβόλου.

Η παράσταση προσφέρεται σε νηπιαγωγεία, δημοτικά σχολεία, παιδικά πάρτι, βαφτίσεις και άλλες εκδηλώσεις.

Πρόκειται για ένα έργο για μικρούς με άφθονο γέλιο, ευτράπελα, έξυπνα κόλπα και πολλές εκπλήξεις. Μια παράσταση που αναδύει θέματα όπως η αγάπη, η φροντίδα, η φιλία, η φτώχεια, ο πλούτος, η εξουσία, η αυτοπεποίθηση, η τόλμη, η ανυπομονησία, η διαφορετικότητα και η αξία του κάθε ανθρώπου ξεχωριστά.

Υπόθεση:
Πού μπορεί να οδηγήσει η ανυπομονησία ενός μικρού πρίγκιπα που επιθυμία του είναι να μεγαλώσει γρήγορα; Μα φυσικά, στη γνώση, στην εμπειρία και στις παγίδες των μεγάλων.... Ο μικρός πρίγκιπας για να αποδείξει στον πατέρα του ότι έχει μεγαλώσει πρέπει να περάσει από μία αποστολή. Να μείνει μόνος του σε ένα μικρό πλανήτη και να αναλάβει όλες του τις ευθύνες... Αραγε ο μικρός πρίγκιπας θα καταφέρει να μείνει στο μικρό πλανήτη, ή με την πρώτη ευκαιρία θα το σκάσει για να εξευρενήσει νέους τόπους και να γνωρίσει νέους φίλους... και φυσικά με τις ανάλογες συνέπειες; 

Και μην ξεχνάτε!!! Μετά το τέλος της παράστασης μικροί και μεγάλοι μπορούν να γνωρίσουν τις κούκλες από κοντά. 
 
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Διασκευή Κειμένου-Σκηνοθεσία: Άντζελα Ριζάκη
Παίζουν (με σειρά εμφάνισης): Έλενα Ριζάκη, Άντζελα Ριζάκη
Φωνή Μεγάλου Πρίγκιπα: Γιάννης Χατζηπαρασκευάς
Κατασκευή Κούκλας/Καλλιτεχνική επιμέλεια: Άντζελα Ριζάκη
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: 99 – 75.33.88Actions: E-mail | Permalink |