04
 

Το θεατρικό εργαστήρι ΠΡΟΖΑ παρουσιάζει την κωμωδία ΜΠΑΜΠΑΔΕΣ ΜΕ ΡΟΥΜΙ των Μιχάλη Ρέππα και Θανάση Παπαθανασίου. 
Πρόκειται για ένα έργο με καυστική σάτιρα της σύγχρονης νεοελληνικής κοινωνίας και όχι μόνο, με απίθανες καταστάσεις και συνεχείς ανατροπές, που θα κάνουν τον θεατή να ξεκαρδίζεται στα γέλια.

Υπόθεση της παράστασης
Ο Πάτερ φαμίλιας είναι ετοιμοθάνατος αλλά οι γιοι και οι νύφες του καταστρώνουν κι όλας σχέδια πως θα μοιράσουν και πως θα επενδύσουν το βιός του «μακαρίτη». Και γίνεται η Μεγάλη Σφαγή. Ποιος θα φάει τα πιο πολλά, ποιος θα εξαπατήσει τον άλλον. «Επί πτωμάτων» για το χρήμα «Ο θάνατος σου η ζωή μου, η ανέλιξη μου κι η καταξίωσή μου». Απόπειρα φόνου! Τυμβωρυχία! Ανατριχιαστικά πράγματα συμβαίνουν στο έργο. Οι ήρωες είναι αμοραλιστές, κυνικοί, χωρίς συνείδηση, χωρίς αισθήματα ταμένοι όλοι στο μεγάλο στόχο: το χρήμα. Αυτό το κοινωνικό καρκίνωμα οι συγγραφείς το περνούν μέσα από το φίλτρο μιας πανέξυπνης φάρσας με αστυνομική πλοκή, με μαύρο χιούμορ και έναν καταιγισμό από ξεκαρδιστικές ατάκες.

Σκηνοθεσία: Δήμας Δημοσθένους
Βοηθός σκηνοθέτη: Ευαγγελία Εγλεζάκη
Μουσική Επιμέλεια: Μαρίνα Βλάμη

Ηθοποιοί:
Ανδρέας Ζαρής
Αντώνης Πολυκάρπου
Βασιλική Ψηλογένη
Έλενα Ευστρατίου
Έλλη Κύρου
Μαργαρίτα Κτωρίδου

Παραστάσεις:
Σάββατο 13 και Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2014 στις 20:30 στην αίθουσα εκδηλώσεων της ΣΠΕ ΛΗΔΡΑ. Αγίου Ιλαρίωνος 66, Καίμακλί, Λευκωσία
Είσοδος €5
Για κρατήσεις: 97893092
Actions: E-mail | Permalink |